Aparate Aer Conditionat

Sisteme de racire pentru exterior

Timisoara

Racire de exterior Timisoara    Locuitori orasului Timisoara, sunt foarte incantati si nerabdatori de sosirea verii, dar in acelas timp, sunt si putin speriati, deoarece, odata cu venirea sentimentelor de bucurie, apare si panica si ingrijorarea.

   Datorita zilelor lungi si caniculare, datorita inabuseli, datorita temperaturilor exagerate din atmosfera, intr-un oras cu un numar ridicat de locuitori, cu foarte multa aglomeratie si cu mult praf, venirea verii, a devenit o mare problema pentru populatia orasului.

   In zilele cele mai toride ale anotimpului calduros, tot ce-ti poti dori mai mult este, un spatiu unde sa poti profita de racoare, un spatiu unde sa poti beneficia de o scadere a temperaturii din atmosfera si un spatiu cu o ambianta placuta.

   Toate aceste cerinte, va sunt oferite de catre Perfect Instal, firma care va pune la dispozitie, o solutie, pentru problema dumneavoastra si anume Sistemul de racire exterioara.

   Sistemul de racire exterioara!

* functioneaza pe principiul evaporarii apei, in contact cu aerul cald din atmosfera, sub forma unei cete foarte fine, compusa din stropi de apa, stropi de dimensiuni microscopice, de doar 10 microni.

* evaporarea se face cu ajutorul unei pompe, care ridica presiunea apei pana la 60-100 atmosfere, apoi, apa este evaporata, prin duze speciale, producandu-se ceata fina, care ajuta la scaderea temperaturii din atmosfera cu 10-15 gCelsius.

* pentru a evita umiditatea in exces, pompa este dotata cu o valva electrica de descarcare a apei, iar duzele cu un sistem de antipicurare, care face ca duza sa se inchida, atunci cand, presiunea apei scade.

   Sistemele de racire pentru exterior,sunt de 3 feluri;

* Rezidentiale.

* Profesionale.

* Agricole.

   Rezidentiale, sistemele folosite pentru terase mici,curtii exterioare sau piscine.

   Profesionale, sistemele folosite pentru hoteluri,parcuri sau terase mari.

   Agricole, sistemele folosite pentru, terenuri agricole, ferme, sere, etc.

   Sistemele de racire exterioara sunt diferite, iar noi va punem la dispozitie urmatoarele modele;

- cu linii de difuzare,

- cu ventilatoare,

- totem-uri,

- plafoniere.

   La Perfekt Instal, veti putea beneficia de confortul climatic dorit si de urmatoarele avantaje:

* Consiliere profesionista,

* Sisteme de racire de cea mai buna calitate,

* Montaj profesional,

* Punctualitate si rapiditate in executarea.

 

 


Warning: include(../footere.php): failed to open stream: No such file or directory in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-timis.ro/raciree.php on line 194

Warning: include(): Failed opening '../footere.php' for inclusion (include_path='.:/usr/lib/php:/usr/local/lib/php') in /home/rmon2719/public_html/aerconditionat-timis.ro/raciree.php on line 194